A Ecolium som especialistes en promoció d’energia sostenible i orientem tot el nostre esforç cap a un clar objectiu: oferir solucions energètiques als nostres clients garantint les millors condicions de contractació adaptades a les seves necessitats de consum.

Els avançats sistemes de generació d’energia verda són totalment accessibles a dia d’avui, només fa falta un canvi de consciència i comercialitzadores que facilitin el pas a l’energia renovable.

A Ecolium volem que els consumidors i les empreses s’uneixin a la revolució de l’energia verda de la manera més còmoda possible, millorant també les seves condicions de contractació per beneficiar la seva butxaca i el nostre planeta.

Ara, a Ecolium hem fet un pas decisiu passant a formar part del Grup Parlem i així, el grup passa d’oferir serveis de telecomunicacions a endinsar-se en les energies renovables oferint plaques fotovoltaiques a empreses i particulars.

Som l’alternativa sostenible al consum energètic de la nostra societat

Energia 100% renovable

Distribuïm energia provinent de fonts renovables com l’eòlica, la solar fotovoltaica, la hidràulica, la de biomassa o la de biogàs. D’aquesta manera, tots els nostres clients contribueixen de forma individual a la reducció de les emissions i la descarbonització del sistema energètic del nostre país. A més, es tracta d’energia produïda íntegrament a España, de manera que no realitzem compra d’energia a l’exterior contribuïnt a l’impuls de l’economia nacional.

L’estalvi i l’eficiència de consum, la nostra missió amb tu i amb el planeta

Per a nosaltres, cuidar-te i oferir-te sempre el millor preu i eficiència de consum forma part de la nostra estratègia per a construir un futur energètic millor. Volem eliminar totes les barreres cap a l’energia sostenible i capitalitzar l’ecovolució, oferint-te sempre el millor preu de contractació adaptat al teu consum.

Un tracte personalitzat que ens ajudi a arribar lluny

A Ecolium sempre trobaràs un consultor energètic disposat a atendre’t i oferir-te solucions el més ràpides i eficients possibles, tant pel planeta com per a la teva butxaca. Volem acompanyar-te en el procés de contractació, però també al llarg de la teva relació amb nosaltres, ajudant-te a optimitzar els teus costos i proposant noves solucions adaptades al mercat i al futur de l’energia.

Els nostres valors

Beneficiant els nostres clients
el nostre planeta surt guanyant

Ecologia

Lluitem per posar a l’abast de les llars i les empreses la facilitat de dur a terme el canvi cap a l’energia sostenible. El futur del planeta és a les nostres mans i ara és el moment de trencar barreres.

Futur

La nostra motivació és poder garantir un futur al nostre planeta i a les noves generacions. Fem d’una vegada el que ja fa temps que hauríem d’haver fet.

Proximitat

Volem que trobis l’acompanyament que necessites per sumar-te al canvi. Estem al teu costat des del principi i per sempre.

Facilitat

Eliminem barreres i t’ho posem fàcil a tu i a la teva butxaca. Processos simples, beneficis enormes.

Confiant en Ecolium viuràs amb la tranquil·litat de saber que formes part de la gent que lluita per canviar les coses. Uneix-te a l’ecovolució i lidera el canvi amb nosaltres.

L’energia del futur ha arribat per quedar-se.

Ecolium per a empreses

Descobreix tot el que Ecolium pot aportar a la teva empresa
Redueix costos i converteix-lo en un negoci responsable amb el medi ambient

Ecolium per a particulars

Fes el pas i passa’t a l’energia verda.
Ajuda al planeta i a la teva butxaca

Open chat
Et podem ajudar?
Et podem ajudar?